top of page
Vyhledat
  • Obrázek autoraTJ Polepy

ROZHOVOR S IT PODPOROU A ŽIVOUCÍ LEGENDOU TÝMU

Aktualizováno: 6. 4. 2022

Jakub Kočí



Jak hodnotíte podzimní část soutěže?

“Budu opakovat již mnohokrát řečené. První čtyři kola jsme se hledali, výsledky nebyly ideální. Každopádně i přes to všechno zůstal kabině týmový duch, na hřišti jsme se sehráli a začali podávat výsledky. A jak se říká "štika přece taky útočí od dna". O tom vypovídá i naše umístění v tabulce na konci podzimní části.”


Momentálně jste po operaci křížového vazu v koleni, mám pravdu? Roberto Baggio se obrovským úsilím po podobné operaci dostal na hřiště za nějaké 3 měsíce, kdy očekáváte svůj návrat na fotbalové trávníky?

“Máte správné informace. Momentálně jsem v rekonvalescenci po operaci vazů a vše jde podle plánu. Nechci předpovídat kdy to bude, pro návrat dělám absolutní maximum, ale cesta je ještě dlouhá. Jinak co se týče Robertova tříměsíčního návratu, tak to by bylo naprosto úžasné, ale to nechám hlavně na profesionálech.”


Není tajemstvím, že svůj dres s číslem “8” si pečlivě střežíte, budete trvat na tom, aby byl tento dres vyřazen až do vašeho návratu nebo jste ochoten ho někomu dočasně svěřit?

"Osmička mě provází už z dob mládeže a už si ani nedovedu představit na zádech něco jiného. V týmu máme každý své číslo, které si tak nějak střežíme, ale pokud nastane situace, kdy bude potřeba, nemám sebemenší problém, aby ji jak říkáte, dočasně oblékl někdo jiný.”


Prý jste se silně angažoval v organizaci letního soustředění, je to pravda? A co nám o plánovaném soustředění můžete říci?

“V přípravách letního soustředění se svým způsobem podílel každý. Od sponzorů, vedení klubu, tak i hráčů. Co bych Vám k tomu prozradil. Asi není tajemstvím, že se jedná o soustředění v Chorvatsku. Myslím si, že jak členové týmu, tak hlavně naši fanoušci se mají na co těšit, převážně na našem instagramu @tjpolepy, ale i na osobních účtech hráčů.”


Máte nějaké osobní rituály v předvečer nebo den zápasu, které dlouhodobě držíte?

“Víte, jak to je. Alkohol před zápasem je naprosté tabu, to mi tady všichni spoluhráči potvrdí. (smích) V den zápasu pak taková ta běžná příprava. 3 km tejpovací pásky abych držel pohromadě, nějaký ten přísun energie v podobě předzápasového kateringu a nejlépe, když ho má na starosti Šíša. Ještě mám pár rituálů, ale ty bych si s dovolením, pane redaktore, nechal pro sebe.”

161 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

コメント


Příspěvek: Blog2_Post
bottom of page