top of page
Vyhledat
  • Obrázek autoraTJ Polepy

Lukáš Slezák: Parta byla opravdu fantastická, to byl také jeden ze základů našeho úspěchu.

Většina z vás bude znát toto jméno především jako nejlepšího hráče futsalu zde na kolínsku a ve středočeském kraji. Ale právě i on působil v polepském týmu. I když je Lukáš z Kolína, s fotbalem začínal v Červených Pečkách odkud dále postupoval na FK Kolín, na AFK Kolín nebo do Starého Kolína Hrával také v Ratboři, Poděbradech nebo Kouřimi. Poslední tři štace oblékal dres Polep, Třech Dvor a nyní obléká dres v Malešově.


Jak vzpomínáte na působení v Polepech? Kolikrát jste se s Polepy radoval z postupu?

“Na Polepy vzpomínám jen v dobrém, hrál jsem tam téměř deset let, strávil tam své nejlepší fotbalové roky a potkal spoustu skvělých lidí. Na postupových příčkách jsme se umístili sedmkrát, ne vždy jsme však využili možnosti postoupit.”


Máte nějaký zápas za Polepy, na který rád vzpomínáte?

“Těch zápasů, na které nezapomenu, bylo mnoho, ale nejvíc vzpomínám na souboje s Kolínem v Krajském přeboru, ať už to na "plný dům" v Polepech nebo poté legendární výjezd na retro kolech přes Kolín k vítěznému utkání na Jiskře, to je pro mě jako pro Kolíňáka nejvíc.”


Nyní hrajete za Malešov. Uvažoval jste někdy, že byste se vrátil do Polep?

“Nějaké legrácky o návratu do Polep ze strany kamaráda a současného trenéra Martina Hrušky proběhly, ale zatím to nebylo aktuální. Ale co není, může být. (smích)”


Už za vašeho působení byla v Polepech fantastická parta, scházíte se ještě někdy mimo hřiště?

“Ta parta byla opravdu fantastická, to byl také jeden ze základů našeho úspěchu. Dodnes jsme všichni dobří kamarádi, i když toho času na setkávání v dnešní době není mnoho. Loni jsme založili gardu TJ Polepy, tak alespoň tam bude příležitost se sejít, zahrát si znovu spolu a zavzpomínat na báječné časy.”


Je něco, co byste rád novému týmu v Polepech sdělil?

“Určitě je skvělé, že fotbal v Polepech jede dál,bylo by fajn, kdyby tomu bylo i nadále. Přeji Polepům mnoho vítězství, aby se okolo klubu pohybovali i nadále nadšenci potřební pro chod klubu a aby byl pořád zájem nových hráčů o působení v Polepech, tak jak tomu je doposud. A aby ti hráči měli skvělou partu, drželi při sobě a měli důvod k radosti z fotbalu.”


109 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comentários


Příspěvek: Blog2_Post
bottom of page