top of page
Vyhledat
Obrázek autoraTJ Polepy

Lukáš Kalivoda: Na působení v Polepech vzpomínám asi nejraději.

Druhý rozhovor nám poskytl Lukáš Kalivoda. Lukáš začínal s fotbalem v Ledči nad Sázavou a dále směřoval do Havlíčkova Brodu, Kožlí, Horních Počernic, Suchdola, Kutné Hory, Třech Dvor nebo do Štítarského SK. Hrával také za FK Kolín, odkud přišel právě do Polep. Nyní hraje po boku svého bratra Davida Kalivody v Sázavě.



Jak vzpomínáte na působení v Polepech? Kolikrát jste se s Polepy radoval z postupu?

“Na působení v Polepech vzpomínám asi nejraději a to především díky skvělé partě, která zde za mého působení byla.”


Máte nějaký zápas za Polepy, na který rád vzpomínáte?

“Hrozně rád vzpomínám na svůj první zápas proti Kolínu z kterého jsem přestoupil do dresu Polep . Už je to nějaký pátek, ale pamatuji si, jak jsme do Kolína dorazili historickým autobusem a asi v 55min. prohrávali 2:0. V závěru jsme brali vítězství 2:3 a byla to hrozná euforie. No a ještě bych neměl zapomenout na spoustu zápasů, kde jsme s Mírou Müllerem zahrávali "pověstný signál" co roh, to gól. (smích)”


Nyní hrajete za Sázavu. Uvažoval jste někdy, že byste se vrátil do Polep?

“V Sázavě hraju se svým bratrem Davidem a i to byl hlavní důvod, proč jsem do Sázavy šel. Upřímně jsem nad návratem neuvažoval, jelikož jsem zažil pár pověstných strání u kabin s nynějším trenérem Polep Martinem Hruškou a již bych to nechtěl absolvovat (smích). Ne, upřímně, spíše přemýšlím nad koncem kariéry celkově.”


Už za vašeho působení byla v Polepech fantastická parta, scházíte se ještě někdy mimo hřiště?

“Narovinu bych se nerad dotknul nějakého týmu, kde jsem mimo působení Polep také nastupoval, ale parta v Polepech byla asi nejlepší, co jsem kde zažil, navíc je to i v mimo fotbalové rovině. To znamená, že s většinou kluků se samozřejmě vídáme pořád a dokonce kluci založili i starou gardu, kam již ve většině všichni spadáme, takže se vlastně potkáváme stále jak na hřišti i mimo něj.”


Je něco, co byste rád novému týmu v Polepech sdělil?

“Samozřejmě jak sportovní úspěchy, tak i lidi kteří mají o fotbal v Polepech zájem a chuť ho tam minimálně dalších 100 let nadále dělat.”


130 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comentarios


Příspěvek: Blog2_Post
bottom of page